DJB

A DJB a Diákjóléti Bizottság, melynek legfőbb feladata a rendszeres illetve a rendkívüli szociális ösztöndíjak bírálata. A DJB áll egy elnökből, aki az Egyetemi Hallgatói Önkormányzat alelnöke, Rendes DJB tagokból és Kari DJB tagokból, akiket a Kari Hallgatói Önkormányzat elnöksége választ meg.

A bizottság havonta legalább egyszer összeül, hogy elbírálja a rendkívüli szociális ösztöndíj pályázatokat. A szeptemberi és februári időszakban, mondhatni folyamatosan ülésezik a bizottság, mert az összes rendszeres szociális ösztöndíj pályázatot, egyesével át kell nézni. Ezt a folyamatot hívják szoctám „javításnak”. A DJB összes tagja javítja a leadott pályázatokat. Az egész folyamat úgy néz ki, hogy a papírosan leadott szoctám űrlapot a javító a kezébe veszi és kikeresi az elektronikus rendszerben le van-e adva. Ha megtalálta akkor a szabályzatnak megfelelően átnézi, hogy minden ponthoz meg van-e az igazolás elektronikusan. Az elektronikus rendszerben minden egyes ponthoz beírja megfelelő pontszámot, amelyet a rendszer összesít és ebből alakul ki a végső pontszám. Javítás végén a DJB-s megvizsgálja, hogy a hallgató milyen kategóriába tartozik, és hogy alá van-e írva a kinyomtatott űrlap. A kategóriákról részletesebben lesz szó a Rendszeres szociális ösztöndíj résznél. Így egyesével félévente hozzávetőlegesen két- háromezer pályázatot néz át a bizottság.

A bizottság tagjait a szoctám időszakokban személyesen megtaláljátok a DJB irodában kilenc és tizenhat óra között minden hétköznap.

Az alábbi dolgokban tudnak segíteni nektek:

Amiben biztos, hogy nem tudnak segíteni:

Elérhetőségeink:

DJB Elnök: Czégány Anett

e-mail cím: czegany.anett@hok.uni-obuda.hu

Központi e-mail cím: szoctam.info@hok.uni-obuda.hu

Rendes DJB tagok:

AMK Sörös Réka sorosreka@gmail.com
BGK Szőke Levente szoke.levente@hok.banki.hu
KGK Szabó Klaudia szabo.klaudia@hok.uni-obuda.hu
KVK Dávid Martin david.martin@hok.uni-obuda.hu
NIK Gyarmati András bandieee16@gmail.com
RKK Tompa Kornélia tnelly93@gmail.com