2015/16 I. félév Rendszeres Szoctám hírekA 2015/16. I. féléves rendszeres szociális ösztöndíj pályázat fellebbezés utáni, végleges eredményei

A minimum szociális pont, ami elérésétől jogosult a pályázó ösztöndíjra:
8 szocpont!!!

A szociális pont érték: 1 300 Ft/pont.

A lakhatási támogatásra a minimum szociális pont elérését követően jogosult a pályázó.
A lakhatási pont értéke: 1000Ft/pont.

Az alaptámogatás feltétele az első aktívfélév megkezdése, a 10%-os és a 20%-os besorolás és a minimális szociális pont elérése.

Neptunban a Bankszámla szám megadása nélkül NEM INDUL EL AZ ÖSZTÖNDÍJUTALÁS!!

További infó a http://eszoctam.hok.uni-obuda.hu –n az aktuális igénylésnél! Kérdésekkel, keressétek a kari DJB tagokat, vagy írjatok a szoctam.info@hok.uni-obuda.hu -ra.

Óbudai Egyetem
Diákjóléti Bizottság

 

 Fellebbezési tájékoztató
2015/16 őszi Rendszeres Szociális Ösztöndíj

A fellebbezéseket elektronikusan a http://eszoctam.hok.uni-obuda.hu oldalon kell leadni. Bejelentkezés után, mindenki az aktuális pályázata mellet megjelenő fellebbezés gombra kattintva tudja leadni a fellebbezést.

EMAIL CÍMEK

Sokan hibásan adták meg az e-mail címüket, és mivel a fellebbezés visszaigazolásáról e-mail értesítést kaptok, mindenki ellenőrizze le az e-mail címét a http://eszoctam.hok.uni-obuda.hu oldalon, hogy ne legyen ebből probléma. Jobb felső sarok, beállítások és ha szükséges, JAVÍTSA! (lehetőleg GMAIL.COM email cím legyen megadva)
Előzetes eredményeket megtekinthetitek itt!

Óbudai Egyetem
Diákjóléti Bizottság
Rendszeres szociális ösztöndíj pályázat

2015/16 őszi félévre

 

Pályázat leadási határideje

SZEPTEMBER 17. 12:00 CSÜTÖRTÖK

Néhány hasznos infó:

GÓLYÁKNAK,

akik már nyáron a kollégiumi jelentkezés miatt adtak le szoctámot, nem kell újra megigényelniük.

Azon GÓLYÁK, akiknek el lett utasítva a szoctám pályázata, itt meg tudja nézni, hogy mi volt az elutasítás oka. Ammennyiben valamilyen igazolás hiányzott és azóta sikerült beszereznie, írjon a szoctam.info@hok.uni-obuda.hu címre, és újra szerkeszthetővé válik az elektronikus űrlapja. Így pótolhatja az igazolást és pályázatát el tudjuk fogadni. ELUTASÍTOTT GÓLYÁK EREDMÉNYEI ITT!!!

Akit nem vettek fel kollégiumba és szeretne lakhatási támogatást igényelni, mert albérletbe költözik, írjon a szoctam.info@hok.uni-obuda.hu címre és kérje adatlapjának újra szerkeszthetővé állítását.

Ezt követően újra le kell adni a kionyomtatott űrlapot és az albérleti szerződést, illetve kollégiumi elutasító határozatot kell csatolni, majd leadni az aláírt űrlapot a Hallgatói Központok egyikében.

További kérdésekkel fordulj augusztus 31. és szeptember 17. között a Hallgatói Központokban ügyeletet tartó DJB tagokhoz (10:00-14:00-ig), illtve írj a szoctam.info@hok.uni-obuda.hu címre.

Óbudai Egyetem
Egyetemi Hallgatói ÖnkormányzatElőzetes kollégiumi eredmények!!!


Minden hallgató emailben, illetve neptun üzenetben kapta meg a kollégiumi felvételi eredményét. A pontok alakulásáról információ a koll.uni-obuda.hu oldalon bővebben.

Fellebbezni csak a helyhiány miatt elutasított hallgatók tudnak.

Erről részletes információ szintén a koll.uni-obuda.hu oldalon, illetve az emailben és neptun üzenetben megkapott tájékoztatóban található.

Fellebbezni csakis emailben a felveteli.bp@koll.uni-obuda.hu email címen lehet.

Óbudai Egyetem
Diákjóléti BizottságKollégiumi jelentkezés a 2015/16-os tanévre GÓLYÁKNAK


A véglegesített, aláírt szoctám pályázati űrlapot postán kell feladni. Beérkezési határideje augusztus 12. 15:00

Cím: 1032 Budapest, Kiscelli utca 78-80. Alagsor, EHÖK iroda

Az ezzel kapcsolatos tájékoztató megtekinthető ITT, illetve a koll.uni-obuda.hu oldalon.
A kollégiumokról részletes tájékoztató szintén a koll.uni-obuda.hu oldalon olvasható.

A kollégiumi szociális pontok megállapításához a kollégiumba jelentkező hallgatóknak Rendszeres Szociális Ösztöndíj Pályázatot kell leadni, amihez a szükséges igazolásokat az eszoctam.hok.uni-obuda.hu oldalon a letöltések menüpont alatt a SEGÉDLET AZ IGAZOLÁSOK BESZERZÉSÉHEZ című dokumentum alapján lehet beszerezni.

Azon hallgatók, akik már korábban jártak az Óbudai Egyetemre, vagy előző évben passzív félévük volt, írjanak a szoctam.info@hok.uni-obuda.hu címre neptun kódjukat feltüntetve, hogy a honlapon a profiluk aktiválása után tudjanak leadni kollégiumi jelentkezést és szoctám pályázatot.

További szoctámmal kapcsolatos információkérért a tájékoztatóban megadott telefonszámokon:(06-30)-209-5180 vagy (06-70)-550-0373

lehet érdeklődni július 27-től augusztus 12-ig 9:00-17:00-ig minden nap, illetve a szoctam.info@hok.uni-obuda.hu címen.

ALAPTÁMOGATÁSRÓL információt a Szociális támogatások fül alatt olvashattok bővebben, illetve az 51/2007-es kormányrendeletben.

Pályázat leadási határidő

július 31. 8:00-től augusztus 12. 15:00-ig

Ez a szoctám pályázatra és a kollégiumi sorrend leadására egyaránt érvényes!!!

Aki nem akar kollégiumot igényelni, illetve felsőbb éves, augusztus 31. és szeptember 17. között lesz lehetősége szociális ösztöndíj pályázatot leadni.

Óbudai Egyetem
Diákjóléti Bizottság