2016/17 II. félév Rendszeres Szoctám hírek

Székesfehérvári Kollégium Szocpont Pótidőszak


 A Lébényi Pál Kollégium bezárását illetően, a Hallgatói Önkormányzat és a Kollégiumi Felvételi Bizottság kezdeményezése alapján, az e-szoctám rendszert 2017. június 22. 12:00-tól 2017. június 30. 12:00-ig megnyitja azon hallgatók számára, akik a előzetesen leadták jelentkezésüket a GEO Kollégium és/vagy a Lébényi Pál Kollégium egyikébe, de a kollégium pontok számításához szükséges szociális pontokkal nem rendelkeznek, tehát az idei félévben még nem adtak le rendszeres szociális pályázatot, vagy azóta változott szociális helyzetük. 

A szociális pontokhoz szüksége pályázatot az alábbi oldalon lesz lehetőség létrehozni és leadni: http://eszoctam.hok.uni-obuda.hu/ 
Fontos: Az elektronikusan véglegesített űrlapot leadás után ki kell nyomtatni, aláírni, majd lefotózni/scannelni és az alábbi e-mail címre eljuttatni a Diákjóléti Bizottság számára: szoctam.info@hok.uni-obuda.hu

Segédlet

 

Óbudai Egyetem
Diákjóléti Bizottság

-------------------------------------------------

Előzetes kollégiumi eredmények

a 2017/18-as tanévre


Előzetes kollégiumi pontok és a részletes tájékoztató megtekinthető ITT.

 

Óbudai Egyetem
Diákjóléti Bizottság

-------------------------------------------------

Kollégiumi jelentkezés 
a 2017/18-as tanévre

 

Akinek a februárban leadott pályázatához képest nagymértékben megváltozott a szociális helyzete, illetve valami oknál fogva akadályoztatva volt a rendszeres szociális ösztöndíj pályázat leadásában, az május 14-én 20:00 óráig a szoctam.info@hok.uni-obuda.hu e-mail címre jelezheti ezt, és a Hallgatói Önkormányzat lehetőséget biztosít a pályázat újbóli leadására a kollégiumi jelentkezési időszak alatt, május 15. 8:00 és május 19. 14:00-között.
A kinyomtatott és aláírt pályázati űrlapot a DJB irodában kell leadni:

Cím: 1084 Bp, Tavaszmező u. 15-17. G ép. alagsor (Hétköznap: 10:00-14:00 között)

A leadott pályázat után nem jár rendszeres szociális ösztöndíj, kizárólag a kollégiumi szociális pont számítására van lehetőség. 

Aki nem adott le februárban szoctám pályázatot, vagy el lett utasítva a pályázata, a kollégiumi szocpontja 0 lesz, tehát csak a tanulmányi és közéleti pontok kerülnek beszámításra a kollégiumi pont számításakor.

Kollégiumba való jelentkezés elektronikusan történik a kollégiumi sorrend megadásával az eszoctam felületen bejelentkezés után a KOLLÉGIUM fül alatt.

Óbudai Egyetem
Diákjóléti Bizottság

 

-------------------------------------------------

A 2016/17. II. féléves rendszeres szociális ösztöndíj pályázat fellebbezés utáni, végleges eredményei


A minimum szociális pont, ami elérésétől jogosult a pályázó ösztöndíjra:
8 szocpont!!!

A szociális pont érték: 1 500 Ft/pont.

A lakhatási támogatásra a minimum szociális pont elérését követően jogosult a pályázó.
A lakhatási pont értéke: 1 500Ft/pont.

Az alaptámogatás feltétele az első aktívfélév megkezdése, a 10%-os és a 20%-os besorolás és a minimális szociális pont elérése.

Neptunban a Bankszámla szám megadása nélkül NEM INDUL EL AZ ÖSZTÖNDÍJUTALÁS!!

További infó a http://eszoctam.hok.uni-obuda.hu –n az aktuális igénylésnél! Kérdésekkel, keressétek a kari DJB tagokat, vagy írjatok a szoctam.info@hok.uni-obuda.hu -ra.

Óbudai Egyetem
Diákjóléti Bizottság

 

-------------------------------------------------

Fellebbezési tájékoztató

2016/17 tavaszi Rendszeres Szociális Ösztöndíj

 

A fellebbezéseket elektronikusan a http://eszoctam.hok.uni-obuda.hu oldalon kell leadni. Bejelentkezés után, mindenki az aktuális pályázata mellet megjelenő fellebbezés gombra kattintva tudja leadni a fellebbezést.

 


Előzetes eredményeket megtekinthetitek itt!

 

 

Óbudai Egyetem
Diákjóléti Bizottság

 

-------------------------------------------------

Rendszeres szociális ösztöndíj pályázat

2016/17 tavaszi félévre

(szoctám.pdf)

 

Pályázat leadási határideje:

Február 23. 12:00 CSÜTÖRTÖK

 

Néhány hasznos infó:

 

További kérdésekkel fordulj február 06. és február 23. között a DJB irodában ügyeletet tartó DJB tagokhoz (9:00-16:00-ig, 1084, Budapest Tavaszmező utca 14-18, G ép. alagsor), illtve írj a szoctam.info@hok.uni-obuda.hu címre.

 

Óbudai Egyetem
Diákjóléti Bizottság