2017/18 II. félév Rendszeres Szoctám hírek

Kollégiumi jelentkezés
a 2018/19-as tanévre

 

Akinek a februárban leadott pályázatához képest nagymértékben megváltozott a szociális helyzete, illetve valami oknál fogva akadályoztatva volt a rendszeres szociális ösztöndíj pályázat leadásában, az május 13-án 20:00 óráig a szoctam.info@hok.uni-obuda.hu e-mail címre jelezheti ezt, és a Hallgatói Önkormányzat lehetőséget biztosít a pályázat újbóli leadására a kollégiumi jelentkezési időszak alatt, május 14. 8:00 és május 18. 12:00-között.
A kinyomtatott és aláírt pályázati űrlapot a Hallgatói Központokban kell leadni.


DJB irodában ügyeletet tartunk. (Cím: 1084 Bp, Tavaszmező u. 15-17. G ép. alagsor)

Hétfő Május 14.            11:00 -13:00
Kedd Május 15.           11:00 -13:00
Szerda Május 16.        15:00 -16:30
Csütörtök Május 17.   13:30 -15:30

A leadott pályázat után nem jár rendszeres szociális ösztöndíj, kizárólag a kollégiumi szociális pont számítására van lehetőség. 

 

Aki nem adott le februárban szoctám pályázatot, vagy el lett utasítva a pályázata, a kollégiumi szocpontja 0 lesz, tehát csak a tanulmányi és közéleti pontok kerülnek beszámításra a kollégiumi pont számításakor.

Kollégiumba való jelentkezés elektronikusan történik a kollégiumi sorrend megadásával az eszoctam felületen bejelentkezés után a KOLLÉGIUM fül alatt.

Óbudai Egyetem
Diákjóléti Bizottság

 

 

----------------------------------------------------



A 2017/18. II. féléves rendszeres szociális ösztöndíj pályázat fellebbezés utáni, végleges eredményei


A minimum szociális pont, ami elérésétől jogosult a pályázó ösztöndíjra:
8 szocpont!!!


A szociális pont érték: 1 600 Ft/pont.

A lakhatási támogatásra a minimum szociális pont elérését követően jogosult a pályázó.
A lakhatási pont értéke: 1 500Ft/pont.

Az alaptámogatás feltétele az első aktívfélév megkezdése, a 10%-os és a 20%-os besorolás és a minimális szociális pont elérése.

Neptunban a Bankszámla szám megadása nélkül NEM INDUL EL AZ ÖSZTÖNDÍJUTALÁS!!

További infó a http://eszoctam.hok.uni-obuda.hu –n az aktuális igénylésnél!

 

 

Óbudai Egyetem
Diákjóléti Bizottság

 

 

 

 

 

Szoctám előzetes eredmények 2017/18 II. félév

2017/18 II. féléves Rendszeres szociális ösztöndíj előzetes eredmények!

 

Fellebbezni 2018. március 02. (PÉNTEK) 12:00-ig lehet a http://eszoctam.hok.uni-obuda.hu címen bejelentkezés után, az aktuális Szoctám igénylés mellett megjelenő Fellebbezés gomb használatával.

A fellebbezésnél minden esetben kérjük az ÁTVÉTELI ELISMERVÉNYT feltölteni, egyéb esetben nem áll módunkban elfogadni a fellebezést. Ha az elutasítás oka az volt, hogy olvashatatlanok voltak a rendszerbe feltöltött igazolások, akkor ezen igazolások jó minőségű, olvasható scannelt változatát kell a fellebbezéshez csatolni.

Fellebbezésnél utólagosan leadott igazolásokat nem áll módunkban elfogadni, ez alól senki nem képez kivételt.

A végleges eredmények a fellebbezés lezárulás után 2018. március 5.-én a Hallgatói Önkormányzat hivatalos portálján a http://hok.uni-obuda.hu –n lesznek közzétéve, valamint az http://eszoctam.hok.uni-obuda.hu oldalon.

A ponthatár és a pontok forintosítása szintén a fellebbezés után 2018. március 5.-én  lesz közzétéve.

Ha a megjegyzés rovatban ÖNKÖLTSÉGES felirat szerepel, csak az a hallgató fellebbezhet, aki államilag finanszírozottként kezdte tanulmányait az adott képzésen, majd rossz tanulmányai miatt lett költségtérítéses képzésre átsorolva, de van még hátra államilag finanszírozott féléve ugyanezen a képzésén. Fellebbezésedhez csatold erről az alábbi igazolást:
- A felsőoktatási információs rendszer (FIR) PDF-ként lementett oldala, amin szerepel hogy hány félévet használtál el eddig. (MINTA.pdf)


BANKSZÁMLASZÁM HIÁNYZIK megjegyzés esetén NEPTUN rendszerbe kell beírni a hiányzó bankszámlaszámot. (Ezen megjegyzés miatt nem kerül elutasításra a pályázat, fellebbezni NEM szükséges emiatt.)

PÁLYÁZATI űRLAP NEM KERÜLT LEADÁSRA megjegyzés esetén az átvételi elismervényt illetve a kinyomtatott és aláírt pályázati űrlapot kell feltölteni.

ELBESZÉLGETÉS megjegyzést látod, akkor téged egy előzetesen -emailben- egyeztett időpontban várunk a DJB irodában, hogy tisztázzuk a szociális helyzetedben felmerült kérdéseket.
-Mindenképpen hozd el az összes igazolást, eredtiben.
-Ha nem jelensz meg az elbeszélgetésen, a pályázatod elutasítva marad.

 

Eredmények itt!

 

Óbudai Egyetem
Egyetemi Hallgatói Önkormányzat

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pályázat leadási határideje:

Február 22. 12:00 CSÜTÖRTÖK

 

 



 

Rendszeres szociális ösztöndíj pályázat

2017/18 tavaszi félévre

(szoctam.pdf)

 

Pályázat leadási határideje:

Február 22. 12:00 CSÜTÖRTÖK

 

Néhány hasznos infó:

 

További kérdésekkel fordulj február 05. és február 22. között a DJB irodában ügyeletet tartó DJB tagokhoz (8:00-16:00-ig, 1084, Budapest Tavaszmező utca 14-18, G ép. alagsor), illtve írj a szoctam.info@hok.uni-obuda.hu címre.

 

 

Óbudai Egyetem   
Diákjóléti Bizottság