Előzetes Eredmények 2018/19 I. félév

 

2018/19 I. féléves Rendszeres szociális ösztöndíj előzetes eredmények!

 

Fellebbezni 2018. szeptember 28. (PÉNTEK) 12:00-ig lehet a http://eszoctam.hok.uni-obuda.hu címen bejelentkezés után, az aktuális Szoctám igénylés mellett megjelenő Fellebbezés gomb használatával.

A fellebbezésnél minden esetben kérjük az átvételi elismervényt feltölteni, egyéb esetben nem áll módunkban elfogadni a fellebezést. Ha az elutasítás oka az volt, hogy olvashatatlanok voltak a rendszerbe feltöltött igazolások, akkor ezen igazolások jó minőségű, olvasható scannelt változatát kell a fellebbezéshez csatolni.

Fellebbezésnél utólagosan leadott igazolásokat nem áll módunkban elfogadni, ez alól senki nem képez kivételt.

A végleges eredmények a fellebbezés lezárulás után 2018. október 2-án a Hallgatói Önkormányzat hivatalos portálján a http://hok.uni-obuda.hu –n lesznek közzétéve, valamint az http://eszoctam.hok.uni-obuda.huoldalon

A ponthatár és a pontok forintosítása szintén a fellebbezés után 2018. október 2-án  lesz közzétéve.

FIGYELEM: Ha a megjegyzés rovatban ÖNKÖLTSÉGES felirat szerepel, csak az a hallgató fellebbezhet, aki államilag finanszírozottként kezdte tanulmányait az adott képzésen, majd rossz tanulmányai miatt lett költségtérítéses képzésre átsorolva, de van még hátra államilag finanszírozott féléve ugyanezen a képzésén. Aki ezt előzetesen csatolta a fellebbezés során, csak az átvételit elismervényt csatolja. Egyéb esetben csatold erről az alábbi igazolást:

- A felsőoktatási információs rendszer (FIR) PDF-ként lementett oldala, amin szerepel hogy hány félévet használtál el eddig. (MINTA.pdf)


BANKSZÁMLASZÁM HIÁNYZIK megjegyzés esetén NEPTUN rendszerbe kell beírni a hiányzó bankszámlaszámot. (Ezen megjegyzés miatt nem kerül elutasításra a pályázat, fellebbezni NEM szükséges emiatt.)

PÁLYÁZATI ŰRLAP NEM KERÜLT LEADÁSRA megjegyzés esetén az átvételi elismervényt kell feltölteni.

ELBESZÉLGETÉS-re azért van szükségünk, hogy megbizonyosodjunk arról, hogy az e-Szoctám rendszerébe feltöltött adatok a valóságnak megfelelnek.
-Mindenképpen hozd el az összes eredeti igazolást!
-Amennyiben nem jelensz meg az elbeszélgetésen, a pályázatod elutasítva marad!

Eredmények itt!

Óbudai Egyetem
Diákjóléti Bizottság